Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

 «Циганське гетто»

За неофіційними даними, в Ужгороді проживає близько 5 тисяч ромів, у Закарпатській області – близько 14 тисяч. Усіх порахувати складно – через відсутність документів і часту міграцію. Близько 10% ромських дітей не відвідують школу взагалі. Чому? За відповідями журналіст рушає до одного з районів областного центру Закарпаття.

Дороги, які сполучають Закарпаття зі Львівською і Франківською областями, як після війни

Народний депутат, колишній міністр Віктор Балога розкритикував роботу «Укравтодору». Водночас, він переконаний, що краще було б, якби дороги в Україні ремонтували компанії з Європи. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

Стан здоров’я українців катастрофічний

Міністр молоді й спорту Равіль Сафіуллін вважає катастрофічним загальний рівень здоров’я населення України.

308 мільйонів доларів для газопроводу

Саме таку суму Європа виділить на реконструкцію газопроводу Уренгой – Помари – Ужгород

Український солдат обходиться державі дешевше мавпи в зоопарку

На добове меню солдата-строковика української армії з бюджету виділяється в два рази менше коштів, ніж на годування шимпанзе в Київському зоопарку.

«Комуналка» може подорожчати

В Україні квартплата може зрости в середньому на 25 гривень за однокімнатну квартиру, 30 – за двокімнатну і на 40 гривень за трикімнатну

У рейтингу материнства Україна на рівні з Алжиром

Україна розділила 74 місце у черговому щорічному рейтингу сприятливих для материнства країн, який опублікувала міжнародна організація Save the Children.

Чи випадковий нещасний випадок на виробництві?

За радянських часів велика увага приділялась охороні праці. Але нам і сьогодні є над чим задуматись, адже інструктаж з охорони праці, допуски до роботи, правила та інструкції, на жаль, часто залишаються простою формальністю

Гаряча пора відпусток – як не «обпектися»

Попереду літо – пора відпусток. Із якими проблемами найчастіше стикаються туристи на відпочинку та що потрібно знати перед тим, як відправитися у подорож.

 Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Передплатний індекс — 9658.

http://nedilya.net/