На Тячівщині чоловіки позбавили волі неповнолітнього хлопчака

В селі Калини Тячівського району двоє дорослих чоловіків самовільно позбавили волі 17-річного місцевого мешканця. Протягом двох годин хлопець пролежав в коридорі їхнього будинку, допоки чоловіки не дали йому можливість зателефонувати матері.

Під час прогулянки до трьох учнів місцевої загальноосвітньої школи підійшов 41-річний чоловік та наказав одному з них слідувати за ним. Схопивши школяра за руку, дядько потягнув його до свого будинку. У коридорі чоловік разом зі своїм 66-річним батьком звалили хлопця з ніг та зв’язали ноги ременем. Дві години дитина пролежала на підлозі. Після цього йому дали мобільний телефон та наказали зателефонувати матері, яка за лічені хвилини прибігла до помешкання на сусідній вулиці.

Під час з’ясування стосунків виявилося, що причиною самовільного позбавлення волі та нанесення тілесних ушкоджень є автомобіль «Таврія», який зі слів чоловіків напередодні був пошкоджений школярем.

За даним фактом міліціонери опитали пенсіонера – власника згаданого автомобіля. А ось з його сином поговорити не вдалося, оскільки він зі слів батька пішов у ліс на заготівлю дров. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

http://mvs.gov.ua