Мукачівські міліціонери затримали чоловіка який підпалив Peugeot 605 ще у 2011 році

Правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції затримали раніше судимого мукачівця, який ще у 2011 році по вул.Дзержинського підпалив автомобіль марки «Peugeot 605».

Майже два роки 47-літній чоловік переховувався від правосуддя за межами області і країни загалом. Наразі оперативниками сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції спільно з фахівцями управління карного розшуку області встановлено особу підозрюваного, який наразі перебуває під слідством.

Вночі, близько 01.00 год, до чергової частини міського відділу від диспетчера пожежної частини надійшла інформація про загоряння автомобіля, який був припаркований біля приватного будинку у мікрорайоні «Росвигово». Тоді одразу на місце загоряння автомобіля виїхали як пожежники, так і правоохоронці міського відділу міліції. Після проведення ряду відповідних експертиз та перевірок, фахівцями було встановлено, що причиною займання є занос стороннього джерела.

У ході розслідування виявилося, що останнім часом між чоловіком та його колишньою дружиною постійно виникали сварки на ґрунті ревнощів. В той вечір, як пізніше розповів підозрюваний, він, розлютившись на жінку, облив бензином її автомобіль і підпалив. Вогонь знищив машину майже повністю. Після вчиненого, 47-літній мукачівець, який двічі відбував покарання за вчинення кримінальних правопорушень, вирішив втекти від правосуддя і протягом двох років перебував то за кордоном , то за межами області.

Як тільки чоловік з`явився на території області, оперативниками карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції було встановлено місце його перебування і затримано для з`ясування обставин даної події. Наразі слідчими міського відділу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення та пошкодження майна шляхом підпалу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Наталія Машіко, Мукачівськи МВ УМВС