Міліція провела бесіду зі школярами

Днями заступником начальника Іршавського районного відділу міліції підполковником Мироном Лещишин було проведено прийом громадян у селі Доробратово, де його було запрошено у Доробратівську ЗОШ 1-3ступенів.

Зустрічі такого плану є досить результативними оскільки діти, спілкуючись напряму з міліціонерами, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне – розуміють, що міліціонер – це не тільки представник карального органу, а є людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину, – розповів Мирон Лещишин.

Перед початком зустрічі адміністрація школи показала правоохоронцям класи, де навчаються діти і розповіли, що очікують із великим нетерпінням коли буде закінчено будівництво нового приміщення школи.

Під час зустрічі перед учнями виступив підполковник міліції Мирон Лещишин, який озвучив статистику скоєних і розкритих кримінальних правопорушень скоєних неповнолітніми, розповів як правильно поводитись на вулиці з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій тощо. Школярі задавали численні запитання, на котрі отримували відповіді.

Особливу увагу, було звернуто Мироном Михайловичем, на проведення урочистих та святкових міроприємств у школі, що слід вживати невідкладних заходів щодо недопущення випадків неправомірної поведінки учнів у громадських місцях, також слід попереджувати вживання школярами алкогольних напоїв та куріння.

На закінчення зустрічі підполковник Мирон Лещишин попросив учнів долучитись до всеукраїнської акції «Діти пишуть листа міліціонеру». У приклад школярам навів їхнього дільничного інспектора, якому запропонував у листах висловити свої побажання.

Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС