Переведення стрілок годинників вплине на самопочуття кожної другої жінки

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Цибуля знижує спазми

Цибула є прекрасним джерелом вітамінів С, В6, харчових волокон, марганцю,
хрому, молібдену, триптофану, фолієвої кислоти, калію, міді та фосфору. Вона має цілий ряд лікувальних ефектів

Переведення стрілок годинників вплине на самопочуття кожної другої жінки

В ніч з 26 на 27 жовтня Україна переведе стрілки годинників. Це вплине на самопочуття людей з вегето-судинною дистонією і депресією, повідомив «Сегодня» лікар-фітотерапевт, президент центру «Здоров-Є» Борис Скачко.

Кращий попередник малини – цибуля

Найліпше малину садити восени або ж ранньою весною. Та робити це на старому місці не бажано. Ділянка, на якій тривалий час зростає рослина, виснажується. Кращими попередниками для солодкої ягоди є цибуля, морква, буряки, редис, салат і кріп.

В Україні щороку – 16 тисяч нових випадків раку молочної залози

Жінки до 40 років повинні раз на рік відвідувати мамолога та гінеколога, робити УЗД молочної залози, жінки, старші за 40 років – раз на рік робити мамографію

Гроші віддали, та досі без газу

Жителі села Вишоватий, що в Тячівському районі на Закарпатті, ніяк не можуть дочекатись, коли нарешті до їх населеного пункту проведуть блакитне паливо

Повертаємо м’якість рушнику

У минулому номері «ПОРАДИ» двали вам, шановні читачі, рекомендації щодо вибору махрового рушника. Тепер хочемо звернути увагу на те, як за ними правильно доглядати.

Хлібне дерево полюбляє Закарпаття

Батьківщиною каштана європейського (Castanea sativa) вважається Мала Азія, з якої він і потрапив до Європи. В Україні їстівний каштан з’явився у XVI столітті. Найбільш поширеним є в Криму, на Прикарпатті та Закарпатті.

Чорну парасольку чистять міцним чаєм

Дощова вода рідко буває абсолютно чистою і, як правило, містить чимало домішок, які залишають на тканині парасольки патьоки. Тому не забувайте в разі необхідності прати парасольку.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/