Поблизу Берегова в ДТП загинула жінка

Минуло менше доби з часу смертельного випадку на автошляху Мукачево-Берегово, де підколесами “Ауді-100” загинув літній чоловік поблизу села Яноші – і знову трагедія.

При чому відстань між місцями обох ДТП не більше 100 метрів.

Сьогоднi, близько 18.30 год., водiй мiкроавтобуса “Мерседес – спрiнтер” на в’їздi до мiста Берегово (рухаючись з боку с.Яноши) збив пішохода, який переходила дорогу. Жінка літнього віку, на превеликий жаль, отримала травми не сумiснi iз життям.

Як зазначають свідки події – дорога у цьому місці дуже погано освітлюється, знаки пішоходних переходів відсутні. Кажуть, що жінка з’явилася на дорозі просто “нізвідки”, загальмувати було просто неможливо… Однак, це вже мають довести експерти. Шкода і шофера зі Свалявщини, який віз дітей на навчання до Берегова. Але від подібних випадків ніхто не застрахований…

Шановні водії, будьте уважними пiд час керування автотранспортом, тим паче у нiчний час, пильнуйте за узбiччям дороги, не перевищуйте швидкiсть, бережiть себе та інших учасникiв дорожнього руху, будьте готовi до екстримальних випадкiв, i пам’ятайте, що дорога не пробачає помилок!

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС