Шуфрич знову на Майдані на барикадах і проти людей

Ліквідація барикад і наметових містечок на вулиці Хрещатик проводиться для забезпечення нормального функціонуванні інфраструктури Києва. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

Він стверджує, що представники влади не мають нічого проти мирного протесту людей, проте закликають їх дотримуватися законів і не блокувати проїзні частини.

«Намети, встановлені на проїжджій частині, суперечать заявам опозиції про проведення мирних протестів і заважають повноцінному використанню інфраструктури міста», – розповів він відразу після штурму силовиками євромайданівців .

При цьому він заявив, що прийшов вночі до центру Києва, щоб не допустити силового сценарію і захистити людей. Він висловив готовність стати в ряди євромайданівців, однак, за його словами, опозиційні лідери не йдуть з «регіоналами» на переговори і не бажають спільними зусиллями охороняти порядок.

Шуфрич також заявив, що самому євромайдану нічого не загрожує і людям дозволять мирно мітингувати біля сцени.

Нагадаємо, що минулої ночі “закарпатські” нардепи від Партії регіонів Нестор Шуфрич і Іштван Гайдош були присутні при зачищенні від мітингувальників урядового кварталу.

http://zakarpattya.net.ua