На Воловеччині керівників підприємств зобов’язали виплатити законні зарплатні

У середу 19 лютого відбулося засідання засідання робочої групи з питань легалізаці ївиплати заробітної плати та зайнятості населення. Головував на засіданні –перший заступник голови державної адміністрації Іван Лопіт.

У засіданні взяли участь : Іван Сличко – заступник голови державної адміністрації, Оксана Дзьобак – заступник начальника управління Пенсійного фонду у Воловецькому районі, Михайло Ківкович – начальник Воловецького відділення Свалявської МДПІ, Іван Ряшко –начальник районного центру зайнятості, Юрій Ференц – начальник управління праці та соціального захисту населення РДА, Іван Ківкович – начальник відділу з питань праці та зайнятості населення управління праці та соціального захисту РДА.

З питання дотримання виплат мінімальної заробітної плати виступили І. Лопіт, М. Ківкович та О.Дзьобак, які доповіли про стан заборгованості підприємств по сплаті платежів, в тому числі єдиного соціального внеску, сплати страхових внесків, відшкодування пільгових пенсій.

На засіданні робочої групи зобов’язано керівників підприємств протягом місяця ​виправити ситуацію з виплатою заробітних плат, а саме-виплачувати зарплату найманим працівникам не нижче встановленої законодавством України.

Воловецька РДА