Мешканці берегівських багатоповерхівок боргують за воду

Звернення ТОВ «Водоканал Карпатвіз» до мешканців м. Берегова.

«Досить поширена громадська думка про те, що заборгованість населення не впливає на роботу ТОВ «Водоканал Карпатвіз», бо основними боржникоми є підприємства, установи та організації. Однак правда полягає в тому, що основним споживачем підприємства є населення, яке стабільно займає понад 69% у структурі споживачів послуг з водопостачання та водовідведення. Як кажуть, коментарі зайві. Станом на 21.02.2014 року загальна заборгованість населення Берегова за спожиті послуги сягає 367811.27 грн

Цікавий факт, що переважна більшість злісних боржників – це мешканці багатоповерхових будинків, яким технічно неможливо провести відключення від мереж водопостачання або водовідведення, не завдавши незручностей сусідам-сумлінним платникам.

Усі попередньо застосовані цивілізовані методи впливу на таких боржників (безпосередні зустрічі, надсилання повідомлень-попереджень, претензій, тощо) залишилися поза їх увагою. Тому колектив ТОВ «Водоканал Карпатвіз» застосовуватиме до таких несумлінних абонентів більш радикальні методи впливу.

Майбутнє водопостачання Берегова залежатиме від спільних зусиль працівників ТОВ «Водоканал Карпатвіз» та широкого загалу.

Тому останнє слово буде за берегівчанами та мешканцями міста. Оскільки за умови неокупності діючих тарифів саме від їх платіжної дисципліни, підтримки та розуміння залежатиме забезпечення надійного функціонування підприємства і цілодобове якісне надання послуг з водопостачання та водовідведення в повному обсязі.»

beregszasz.com.ua