Міграційна служба області провела навчання спільно з представниками прокуратури

Питання застосування законодавства про адмінправопорушення при складанні адміністративних протоколів стали основною темою обговорення у ході семінару – навчання для керівників та працівників територіальних підрозділів Головного управління ДМС України в Закарпатській області.

До роботи в семінарі був також запрошений старший прокурор прокуратури області з питань захисту прав громадян та інтересів держави при застосуванні законів про адміністративні правопорушення Ярослав Льошенко.

Як зазначив заступник начальника ГУ ДМС України в області Михайло Рак, обговорення проблематики в такому колі дозволить підвищити професійний рівень працівників служби у сфері адміністративно-правозастосувальної діяльності та виробити єдині підходи до практики реалізації діючого законодавства. Учасники семінару у формі запитання – відповідь зупинились на проблемних моментах, що виникають під час складання протоколів державними службовцями.

Крім того, на семінарі були розглянуті актуальні питання проходження державної служби та деякі аспекти декларування державними службовцями майна, доходів, витрат та зобов’язань фінансового характеру за 2013 рік відповідно до Законів України “Про державну службу” та “Про засади запобігання та протидії корупції”.

Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУДМС України в Закарпатській області