Хотів закурити – спалив автівку

Ось такмй прикрий випадок стався із закарпатцем нещодавно.

Напередодні, від диспетчера місцевого відділу МНС до чергової частини Берегівського районного відділу міліції надійшло повідомлення про загорання автотранспортного засобу, а саме «Опель Аскона», який належить мешканцю села Яноші.

На місце пожежі черговим було скеровано слідчо-оперативну групу та повідомлено про надзвичайну подію як керівництво райвідділу, так і управління внутрішніх справ в Закарпатській області.Слідчо-оперативна група Берегівського РВ УМВС під час опитування очевидців і свідків встановив, що автотранспортний засіб «Опель Аскона» у вечірній час перебував на території стадіону села Яноші Берегівського району, де відпочивало шестеро друзів з даного села, серед яких був мешканець міста Берегово на ім’я Олександр.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння з необережності, під час того, як намагався підпалити цигарку запалив бензин, який витік із бензобаку вказаного автомобіля. В результаті вказаних дій транспортний засіб повністю згорів.

Виконувач обов’язків начальника Берегівської міліції Микола Куриця додав, що по даному факту проводиться збір матеріалів.

Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС