Слива: і смакує, і лікує

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Слива: і смакує, і лікує

Слива – друг гіпертоніків і  тих, хто страждає тромбофлебітом. А структура м’якоті дозволяє цьому фрукту бути чудовими ліками при захворюваннях шлунково-кишкового тракту

 Подолати шкільну рутину першокласникові допоможе творчість

Допомогти першокласникам впоратися із щоденною рутиною шкільного життя, що настало після свята першого дзвоника, можна за допомогою творчих ігор та здорового способу життя.

 Кора дуба від пітливості

Відомо, що кора дуба досі з успіхом застосовується для позбавлення від такої делікатної проблеми, як підвищена пітливість. Проти цього недоліку відмінно працює відвар, яким уранці змочують пахви (стопи або руки).

 Магія грошового дерева

Народна медицина широко використовує красулу (більш відому як «грошове дерево» або товстянка) для лікування запальних захворювань, порізів і опіків, розтягувань і ударів, а також деяких захворювань внутрішніх органів.

 ЛЯМБЛІОЗ: боротьба з паразитами

Лямбліоз – досить поширене захворювання, що розвивається в результаті ураження печінки і тонкого кишечника однойменними паразитами, які потрапляють в організм людини через рот з продуктами та водою.

 Про що свідчать мозолі на стопах?

Мозолі на стопах найчастіше ми пов’язуємо з тісним і незручним взуттям. Проте буває, що й правильно підібране взуття і всілякі процедури не видаляють мозолі. Мозолі на ногах в області рефлекторних зон органів часто вказують на наявність хронічних захворювань цих органів.

 Як вибрати млинок для спецій

Млин для спецій – прилад, що дозволяє отримати свіжі і ароматні спеції протягом декількох хвилин. Для того, щоб не розгубитися серед різноманітного асортименту, необхідно знати основні характеристики млинів для спецій.

 Вправи при пупковій грижі у дитини

Пупкова грижа є однією з найчастіших хірургічних патологій дитячого віку і буває в кожної п’ятої дитини, а серед недоношених дітей – у кожної третьої.

 Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!!!

http://zakarpatpost.com/