Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Скільки коштує першокласник-2014?

У останній місяць літа батьки разом з дітками активно починають готуватись до першого вересня. Шкільна форма, портфель, зошити та щоденники… Все це потрібно купити батькам, перш ніж відправити своє чадо у школу. А для тих, хто йде перший раз у перший клас, 1 вересня – особливе свято, і підготуватись до нього варто заздалегідь

Підпільні шовіністи Закарпаття подають голос

Багато російських та проросійських інформаційних ресурсів розтиражували написане одіозним Петром Гецком «Обращение к мировому сообществу» так званого конгресу русинської і угорської общин Закарпатської області, який нібито відбувся у Будапешті 8 серпня цього року. До речі, автор звернення знаходиться у міжнародному розшуку за сепаратизм. Але – про все по черзі

У Петрівці налагодили вуличне освітлення

Чудовий та довгоочікуваний подарунок до Дня незалежності отримали мешканці села Петрівка на Ужгородщині. Тут завершили роботи з монтажу вуличного освітлення.

Російської телепропаганди у краї не буде

Міліція спільно з Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення відслідковуватиме ситуацію в теле-радіо-інформаційному просторі й каратиме порушників

Анастасія Бачинська: то був не хабар, а гонорар

Адвокат та член Громадської ради Ужгорода Анастасія Бачинська на сторінці у Фейсбук пояснила, звідки «виросли ноги» у чуток і повідомлень про те, що вона нібито займалася шахрайством і провокувала дачу хабара.

Забили до смерті приятеля по чарці

Минулими вихідними в Мукачівський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від лікаря фельдшерського пункту села Великі Лучки про те, що в одному з дворів села виявлено труп господаря оселі з ознаками насильницької смерті.

Провал в усіх напрямках

Офіційна статистика свідчить, що Україна зустрічає цьогорічний День незалежності всього за крок від прірви. В I півріччі реальний ВВП впав на 3% – в 2,3 раза більше, ніж рік тому. Тільки в II кварталі економіка стала меншою на 4,7%. Моторошні тенденції, які неможливо було уявити ще рік тому, коли країна відзначала свій 22-й День незалежності і прагнула в прекрасне європейське майбутнє.

Закарпатські нелегали 1939-1941 років очима сьогодення

Наближається 75-а річниця від початку масових втеч із Закарпаття на галицькі терени, захоплені СРСР

Патова ситуація у районній владі

Питання про те, хто ґазда в кожній області чи окремому районі, постає постійно. Ще не стерлася в пам’яті земляків боротьба між Закарпатською обласною радою та адміністрацією Валерія Лунченка за право мати повноваження і вирішувати доленосні для краю питання чи не мати таких повноважень. А що робиться зараз і яка ситуація з цієї точки зору в нашому Іршавському районі?

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

Купуйте у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

Передплатний індекс газети — 09658.

http://zakarpatpost.com/