Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Яблучний оцет: готуємо вдома

У народній медицині яблучний оцет здавна використовували від багатьох недуг. З яблук в оцет перейшло багато біологічно активних речовин, це і зумовлює його корисну дію на організм.

 Як позбутися запаху котячої сечі

Якщо туалет для кішки облаштований правильно, а сам вихованець привчений до нього, то така проблема виникнути взагалі не повинна. Тільки маленькі кошенята паскудять скрізь, власне тому й з’являється неприємний запах у приміщенні.

ЗНО-2015: основні нововведення

Не склавши зовнішнього незалежного оцінювання, школярі не отримають атестат. Про це стало відомо під час прес-конференції з директором Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ларисою Середяк.

Вибираючи обігрівач, враховуйте, приміщення якої площі він може обігрівати

Визначтеся: вам потрібен статичний обігрівач або такий прилад, який можна переносити з кімнати в кімнату. Від цього фактора буде залежати тип побутового приладу.

Підбираємо постільну білизну

Якісна постільна білизна сприяє гарному відпочинку, приємним снам, є запорукою гарного настрою

 ПОЧАЛИСЯ ПРОБЛЕМИ ІЗ ЗОРОМ – НЕГАЙНО ДО ЛІКАРЯ

Коли слід звертати увагу на проблеми із зором, розповість лікар-офтальмолог першої категорії Марія Валеріївна СИДОРОВА.

 Вчені розповіли, як на жінок впливає молодик і зростаючий Місяць

Зачати дитину легше всього виходить у темну ніч, коли Місяця на небі майже не видно

 Така звична і корисна капуста

Це одна з найпоширеніших у нас овочевих культур. Більша частина населення нашої країни частіше використовує білокачанну капусту, проте на території України вирощується ще червонокачанна, цвітна, савойська, кольрабі, брокколі (спаржева), брюссельська, пекінська…

 Як вибрати якісний йогурт

Вкрай рідко можна зустріти у продажу домашній йогурт, і пояснюється це тим, що в процесі його приготування використовуються закваски, живі корисні бактерії.

 Чим корисна харчова сода?

Цей універсальний і дешевий засіб можна використовувати не тільки для полегшення симптомів печії або для випікання пирогів. Ми хотіли б розповісти, як харчову соду можна застосовувати з користю для себе

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ» по всій Україні!

http://zakarpatpost.com/