Закарпатець убив харківчанку

Ноутбук, мобільний та прикраси – заради кількох цінних речей на Дергачівщині сталося вбивство. Молодик із Закарпатської області спочатку пішов на крадіжку, а коли у власній оселі його застала господиня, переступив і більшу межу. Чоловік вбив жінку. Про перебіг розкриття справи – наступний відео.

Про вбивство стало відомо 13 січня. Зранку тіло жінки знайшов сусід. 57-річна мешканка Вільшан, що на Дергачивщині, лежала на підлозі свого будинку з розбитою головою. Причиною її смерті стало фатальне повернення додому. Там у той час саме орудовав грабіжник. Останній, як з”ясувалося, знайшов небагато.

Костянтин Калашник, начальник Дергачівського РВ полковник міліції: “З місця пригоди зник ноутбук, телефон і золоті вироби”.

Ввечері того ж дня правоохоронці вийшли на слід зловмисника.

Костянтин Калашник, начальник Дергачівського РВ полковник міліції: “Злочин скоїв мешканець Закарпатської області, який тимчасово проживав у Пісочині Харківського району. На теперішній час злочинець затриманий, знаходиться у СІЗО міста Харкова”.

У ході слідства міліціонери з”ясували, чоловік пішов на вбивство, аби позбавитися небажаного свідка. Молодик арматурою наніс кілька ударів жінці по голові і втік із господи.

Затриманий: “Власне, ситуація сталась незаплановано. Пограбування було в планах, а вбивство – ні”.

За незаплановані, та все ж скоєні дії молодику загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років або ж навіть і довічне ув”язнення. Вирок за умисне вбивство з корисливих мотивів обере вже суд.

Анна Черненко