Військовий комісар Закарпатського ОВК: медкомісії працюють вкрай незадовільно

Полковник Олег Вінницький має багато питань до роботи лікарів.
«Наразі є велика проблема з військово-лікарськими комісіями: або стан закарпатців настільки незадовільний, або лікарі недопрацьовують. Наприклад, керівнику митниці було вручено 100 повісток, до огляду прийшло 36 чоловік і всі вони заявили про скарги на здоров’я. У зв’язку з цим в мене виникає питання – як вони несуть службу на митниці і щорічно проходять медичне обстеження, якщо всі підряд мають проблеми зі здоров’ям?» – прокоментував військовий комісар області сьогодні під час прес-конференції.

Полковник додав, що вже організована тісна взаємодія військкомату з правоохоронними органами та прокуратурою і результат має бути найближчим часом.

За 4 хвилю мобілізації до війська пішло 650 закарпатців, а мало – майже 2 тисячі. Однак, підлягало поставці у війська значно більше – 1900 чоловік.

За словами військового комісара, результати 4-ї хвилі мобілізації, яка проводилась з 20 січня по 20 березня в Закарпатті такі: підлягало поставці у війська – близько 1900 чоловік; вручено повісток – близько 2900 військовозобов’язаним; прибули до військових комісаріатів – 2,5 тис. чоловік; пройшли медкомісію – 1800 чоловік, з них визнані придатними – 950 осіб; відправлені на військову службу – близько 650 чоловік.

http://www.mukachevo.net