Закарпатський УДАР лобіює на посаду керівника Закарпатської митниці свою людину 

Верхівка політичної партії УДАР на Закарпатті лобіює призначення Романа Крутяка новим в.о. начальника Закарпатської митниці.
Онлайн-ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що відомство може очолити людина, звинувачена у контрабандних зловживаннях.

Як нагадало першоджерело цієї інформації, видання Ужгород.нет.уа, “у 2010 році на посаді начальника відділу митного оформлення № 1 митного поста «Ужгород» Чопської митниці спільно з двома інспекторами м/п «Малий Березний» контрабандним шляхом (без розмитнення) пропустили зі Словаччини в Україну 5 транспортних засобів: два «Мерседеси-Віто», два мінівени «Крайслер» та легковик «Опель», вщент завантажені товаром (трикотажне взуття)”.

“Замість того, аби сумлінно виконувати свої службові обов’язки та чітко дотримуватися законодавства, пан Крутяк налагодив співпрацю із контрабандистами та сприяв переміщенню незаконних вантажів через кордон, тим самим завдаючи чималі фінансові збитки державі”, – зазначає видання.

Наразі ця стаття видалена з серверу видання, однак залишилася в кеш-пам’яті пошукових систем.

У процесі інформаційних суперечок у мережі з’явилося фото з оригіналу трудової книжки Романа Крутяка, де виписані відомості про призначення його помічником-консультантом Роберта Горвата – одного з народних депутатів від Закарпаття.

У розмові з журналістом “Голосу Карпат” Роман Крутяк повідомив, що ініціюватиме службове розслідування за цим фактом.

Раніше Закарпаття онлайн уже повідомляло про інтерес верхівки закарпатського УДАРу, зокрема народного депутата Валерія Пацкана, до цієї теми в контексті його зустрічі на ранчо “Золота гора” з колишнім очільником закарпатських “регіоналів”, а тепер керівником Закарпатського обласного осередку Опозиційного блоку Олександром Ледидою та нардепом-“народнофронтівцем” Валерієм Лунченком.

http://zakarpattya.net.ua