На Ужгородщині вирішували проблеми аграрного сектору

Про це у районі говорили  12 серпня.

Сьогодні стан сільськогосподарських товаровиробників э доволі складним. Зростання цін, зміни у законодавстві, необхідність отримання ліцензії для виновиробників, вартістю півмільйона гривень… Ці та інші проблеми сьогодні значно ускладнили діяльність фермерських господарств.

Вирішити свої питання, пов’язанні із діяльністю представники аграрного сектору мали можливість під час проведення «круглого столу». Із фермерами спілкувалися фахівці Ужгородської ОДПІ під керування в. о. начальника контролюючого органу Василя Пацкана, а також спеціалісти Ужгородської райдержадміністрації за участі в. о. голови Ужгородської РДА Гарновдія О. – В. В. Під час такої наради було виокремлено декілька основних питань та розроблено механізми їхнього вирішення.

Разом із цим, в Ужгородській ОДПІ зазначають, що проведення таких «круглих столів» буде відбуватися і надалі, не тільки із представниками фермерських господарств, але і з бізнесом загалом.

– «Зустріч із платниками податків завжди є плідною, приносить позитивний результат не тільки для контролюючого органу, що відображається у наповнення бюджетів, але, передусім, для суб’єктів господарювання, які можуть вирішити нагальні питання» – підкреслив Василь Васильович.

За матеріалами Ужгородської ОДПІ