Між селами Лохово та Бобовище на Мукачівщині знайшли тіло 21-річного сільського вчителя

Хлопець був із села Клячаново, якого міліція розшукувала як зниклого безвісти. Ознак насильницької смерті на тілі не виявлено.

Учора ввечері знайдено тіло 21-річного жителя с.Копинівці Мукачівського району. Юрія розшукували кілька днів як зниклого безвісти.

Обідньої пори 1 вересня, після шкільної лінійки, молодий вчитель Клячанівської ЗОШ сів на свій скутер і поїхав додому. Зателефонував дружині, що вже їде, але додому так і не повернувся…

Коли чоловік зник безвісти, молода дружина повідомила про це в міліцію. Кілька днів молодого вчителя розшукували як зниклого безвісти. Шукали хлопця всім селом. І от вчора ввечері бездиханне тіло зятя знайшов у яру між селами Лохово та Бобовище Мукачівського району його тесть.

Про страшну знахідку чоловік повідомив у міліцію, й на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Зовнішнім оглядом тіла ознак насильницької смерті не виявлено. Скутер, золоті прикраси й два мобільні телефони покійного були на місці.

Алкоголем покійний не зловживав. Ймовірно, хлопця підвело серце. Але остаточну причину смерті молодого вчителя повинна встановити судмедекспертиза, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» у СЗГ УМВС області.

http://nedilya.net