Суд звільнив народного депутата Мосійчука з-під варти

Ввечері 15 листопада сплив термін його утримання під вартою.

Печерський районний суд Києва звільнив з-під варти народного депутата Ігора Мосійчука, який підозрюється в отриманні хабара.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

О 19.13 сплив термін утримання Мосійчука під вартою, і жодних законних підстав утримувати його надалі не було, йдеться у повідомленні.

Під час засідання у нардепа різко погіршилося самопочуття, тому його відвезли до лікарні швидкої допомоги. Тепер його везуть до лікарні “Борис”, де мають зробити операцію.

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада за поданням Генпрокуратури дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Мосійчука.

На засіданні ВР було продемонстровано відео за участю нібито Мосійчука, зняте прихованою камерою. На відео мова йшла про можливості вирішення бізнес-питань за гроші. Через деякий час його затримали в будівлі ВР.

За інформацією Генпрокуратури, Мосійчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу. Ігор Мосійчук звинувачення відкидає, і твердить, що показане Генеральним прокурором оперативне відео є змонтованим.

http://tsn.ua