Москаль: «З нетерпінням чекаю, коли Балога напише заяву в силові структури про «союз влади й мафії на Закарпатті»   

Мені вже смішно читати «сенсаційні викриття» Віктора Балоги про «мафіозну структуру на Закарпатті», «криміналітет, який представлений у владі», «союз влади й криміналу» і т.д. Я дивуюся зі здатності цього «стратега» говорити так багато, нічого власне не кажучи.

Ну, скільки можна повторювати одне й те ж, не називаючи жодних конкретних фактів, жодного прізвища, а просто «ля-ля-ля – три рубля»? «Мафія у владі!» «Криміналітет і влада!» «Мафіозний клан забере у когось бізнес!..»

Шановний Вікторе Івановичу! Якщо ви маєте хоч якусь конкретику, то напишіть нарешті офіційну заяву чи депутатське звернення в Національне антикорупційне бюро, Генеральну прокуратуру, Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру чи ще кудись і вкажіть, хто конкретно з «мафії» є представником у владі, і який союз влада уклала з «мафією».

Ці структури зобов’язані будуть відкрити кримінальне провадження й слідчим шляхом перевірити всі ваші аргументи. А якщо не напишете – то ви, вибачайте, звичайна базарна баба!

І ще – підказую вам, що поняття «мафія» в українському законодавстві відсутнє. Це ви, як законодавець, мали б знати й самі. Чи ви вже «домак неошколовані»? Особливо недоречно слова «мафіозний клан» звучать від вас, котрий регулярно проводить у владу братів, сватів, кумів, дружину, сина. У вашому «клані» без якогось мандата чи посади, мабуть, один собака залишився! Ви хоч трішки аналізуйте ту дурню, яку видаєте від свого імені в кишенькових ЗМІ. Бо дуже несолідно виходить, як для «няня всіх закарпатців»…

http://www.carpathia.gov.ua