В Ужгороді стартували перші хокейні матчі

Цими вихідними, 5-6 грудня, відбувся перший етап Чемпіонату Закарпаття з хокею 2015-2016.

Напружена боротьба тривала два дні поспіль. У поєдинку на льоду зійшлися «Ужгородські вовки» – «Спартак» та «Синевир» – «Шахтарські Барси». Команди зіграли 3 періоди по 25 хвилин. Цьогоріч між хокеїстами існує домовленість про обмеження силової боротьби, але обидві гри були активними та дещо агресивними. Найперше це проявлялося у боротьбі за шайбу. Також порушення фіксувалися через зажим суперників біля бортів. Кілька гравців отримали незначні травми.

Першого дня на льоду змагалися “Ужгородські вовки” і “Спартак”. Останній отримав перемогу з рахунком 4:2. Капітан команди “Ужгородські вовки” Сергій Ковач каже, що ця гра далася їм досить важко, оскільки на лід вийшли вперше у цьому сезоні.

“Завдяки поєдинку, ми побачили свої слабкі сторони, над якими і будемо працювати. В нас були проблеми і в нападі, і в захисті. Однак в цілому гра виявилася непоганою. Наступного разу перемога буде за нами,” – зазначив Сергій Ковач.

Цього разу за першість також боролися «Синевир» та «Шахтарські барси». Гра завершилася з результатом 7:2 на користь останніх.

Тренер та учасник команди «Шахтарські Барси» Олександр Дмитрієв зазначив: «Думаю, хокеїстам поки важко змиритися з тим, що у цьому сезоні пропагується цілком безконтактна гра, адже хокей – це силовий вид спорту. Тому потрібно вчитися стримуватися. Хоч і були окремі порушення, назвати гру «брудною» – не можна».

Закарпаття спортивне