За вихідні сталося вісім пожеж

Одинадцять пожеж зафіксували протягом 5-7 лютого в Управлінні ДСНС у Закарпатській області. Із них вісім сталися у суботу і неділю.

Так, 6 лютого о 01:25 пожежа сталася в житловому будинку в с. Вільхівські Лази Тячівського району. Вогнем знищено крівлю на площі 80 кв. м та 2 т сіна, а також пошкоджено перекриття на площі 10 кв. м. Причина й збитки встановлюються.

О 20:59 у суботу сталася пожежа в лазні в с. Гукливий Воловецького району. Пошкоджено міжкімнатну перегородку та перекриття, прямий збиток встановлюються. Ймовірна причина – неправильне влаштування та несправність печі.

У неділю, 7 лютого, о 12:03 горіла котельня на території деревообробного підприємства в смт. Тересва Тячівського району. Вогнем знищено 50 кв. м та пошкоджено 170 кв. м покрівлі котельні, знищено покрівлю прилеглої будівлі (сушки) на площі 80 кв. м. Причина та збитки встановлюються.

О 14:50 зафіксували загорання сухої трави на відкритій території в ужгородському мікрорайоні Доманинці. Пожежею знищено суху траву на площі 0,005 га. Причина – необережне поводження з вогнем. Одночасно з цим загорання сміття на відкритій території зареєстрували на вул. Українській в Ужгороді, там причиною пожежі теж стало необережне поводження з вогнем. Збитки встановлюються.

О 18:02 трапилося загорання автомобільної шини на відкритій території поблизу смт. Кольчино Мукачівського району. Вогнем знищено автомобільну шину. Причина та збитки встановлюються.

О 19:05 пожежа сталася у надвірній споруді в с. Барвінок Ужгородського району. Пожежею знищено крівлю та перекриття на площі 50 кв. м, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі. Орієнтовний прямий збиток – 50 000 грн.
І об 22:53 сталася пожежа в житловому будинку в м. Берегово, там вогнем пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 2 кв. м. Причина та збитки встановлюються.

Джерело: УДСНС у Закарпатській області