Визначили 13 переможців конкурсу перевізників

Засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах відбулося учора, 11 лютого, у Закарпатській ОДА.

Засідання конкурсного комітету провів перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран. На участь у конкурсі перевізники-претенденти подали 23 пакети документів на 30 об’єктів конкурсу.

Як повідомив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури ОДА Едуард Маляр, п’ятьох не допустили до участі у конкурсі на об’єктах приміського сполучення, оскільки у них був відсутній транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

За результатами конкурсу визначили 13 переможців конкурсу. Вони обслуговуватимуть, зокрема, такі маршрути: Мукачево – Берегово, Рахів – Плаюц, Іршава – Мукачево, Іршава – Хуст, Ільниця – Виноградів, Ужгород – Чорноголова.

На 9 об’єктів конкурсу від перевізників пропозицій не було. Отже, 16 об’єктів конкурсу включать до переліку, який виноситиметься облдержадміністрацією на наступний конкурс.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА