На кордоні в газовому балоні знайшли контрабанду

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон.

Учора в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Вилок» на виїзд з України на смугу руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль марки «Ауді» під керуванням нашого співвітчизника. Через помітне хвилювання 33-річного водія у прикордонного наряду виникли підозри щодо перевезення в транспортному засобі предметів та матеріалів, заборонених до переміщення через кордон. Відтак прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого догляду даного авто.

Під час спільного прикордонно-митного огляду зазначеного транспортного засобу інспектором прикордонної служби в багажному відділенні автомобіля, в газовому балоні було виявлено 500 пачок сигарет «LM» з акцизними марками України. До сигарет вдалось дістатись тільки після демонтажу балона та вирізанням його бокової стінки.

На правопорушника було встановленим порядком складено протокол. А сам привопорушник позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет склала майже 7 тисяч гривень, автомобіль оцінено у 29 700 гривень.

Джерело: прес-служба Мукачівського прикордонного загону