Поліцейські зловили молодика, який намагався проникнути в салон чужого авто

Вчора, близько 17 години під час патрулювання по набережній  парку “Перемога”, що у Мукачеві,  поліцейські запримітили авто, біля якого вовтузився невідомий  хлопець і намагався відчинити дверцята. Це привернуло увагу поліцейських, вони вирішили підійти і з’ясувати, в чому справа.

На запитання, чи це його автомобіль, хлопець відповів, що так, а потім – ні, загалом заплутався. В ході  поверхневого огляду поліцейські виявили у хлопця кілька згортків та пакетів  із вмістом висушеної рослини.

На місце події прибула слідчо-оперативна група,  яка вилучила  у 21-річного студента два паперові згортки та три поліетиленові пакети. У них містилася речовина, зовні схожа на марихуану, а також згорток фольги та пакетик із зеленою речовиною «насавай» та ковпак для куріння. Загальна вага вилученого – близько 5 грамів.

Як з’ясували правоохоронці, хлопець мешкає в Мукачеві, навчається на 4-ому курсі у коледжі Івано-Франківській області. Про походження наркотиків молодик відмовився будь-що пояснювати.

Вилучене направили на експертизу.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне  зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області