Журналісти та активісти висаджували дерева

На території Жорнавського лісництва відбулася чергова акція з висадки дерев у рамках прес-туру для журналістів і громадських активістів у лісових угіддях ДП «Великоберезнянського ЛГ».

Як розповіла директор ДП «Великоберезнянське ЛГ» Ольга Олень, деревцята вирощені в розсаднику Жорнавського лісництва.

Алею нових насаджень на території церкви у Жорнаві створювали разом представники Великоберезнянського лісгоспу, члени Громадської ради при Закарпатському ОУЛМГ, журналісти обласних видань та громадськість Березнянщини.

«Акція спільної висадки деревцят лісівниками журналістами та представниками громадськості – ознака взаєморозуміння та міцної дружби, яка нагадує про необхідність більше піклуватися про природу спільними зусиллями. Я дуже вдячна всім, хто підтримав «зелену» ініціативу. Це турбота про наше майбутнє і майбутнє наших дітей!», – прокоментувала участь в акції Ольга Олень.

Ця зелена акція стала першою спільною на рахунку Великоберезнянського лісгоспу, але, за словами активістів і лісівників – не останньою.

Представник громадськості Павло Павлов так висловився про ініціативу: «Сьогодні представники громадськості показали працівникам лісомисливських господарств, що в Закарпатті є громадянське суспільство і ми готові співпрацювати заради загального блага!».

Повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ