Свято морозива під парасольками

Уже 12-ий рік поспіль найбільший в Україні виробник морозива «Рудь» організував свято для ласунчиків Ужгорода.

Попри сильну зливу до Боздоського парку на морозиво прийшла неймовірна кількість людей. Цього року було багато розваг, які розмістили під наметами, отож усім було зручно на святі попри погоду. На локації діяла своя валюта – рудики, які дітлахи могли обміняти на розваги: найменші могли бавитися у конструктор, зробити собі наліпки, дівчатам облаштували салон краси, де заплітили коси і робили різні зачіски, навчали виготовляти ляльку-мотанку, віночки, браслети. Діти старшого віку могли вигравати призи у конкурсі з яблучками.

Цьогорічне турне «свята морозива» розпочалося саме з Ужгорода. Такий соціальний захід дуже подобається і батькам, і дітям. У якості призів діти здебільшого одержували здебільшого канцелярське приладдя: це і альбоми, блокноти, кольорові олівці, фломастери, закладки тощо.

Загалом, понад 50 працівників компанії приїхали з Житомира на облаштування свята. Як розповіли організатори, «Рудь» виготовляє близько 100 видів морозива, ба більше, 30 нових видів з’являються щороку, а деякі види знімають з виробництва.

zakarpatpost.net