Нові басейни Ужгорода

Після дощу в Ужгороді, як гриби в лісі, з’являються нові басейни.

Правда купатися в них ужгородці не можуть, хоча нещодавно з огляду те, що у Боздоському парку планується заведення «Акватік-центру Ужгород», який передбачає будівництво двох потужних комплексів, у  тому числі – термальних басейнів, логічно напрошується висновок, що місць для водяних розваг у обласному центрі недостатньо. Звичайно, це жарт, але після опадів у місті над Ужем з’являється справді чимало «озер».

Приміром, на перехресті Корзо – Волошина zakarpatpost.net став свідком неприємного інциденту. Прямо на очах журналіста перехожий із фізичними вадами впав у калюжу.До речі, яма там досить глибока, сантиметрів 15 у глибину і виникла із-за того, що місцями бруківка просіла. Тож втрапити у водяну пастку може будь-хто.

Є в середмісті й інші «басейни», наприклад, на Петефі, на площі Театральній прямо перед сценою та біля сходів, що ведуть  на набережну Незалежності.

Але ще цікавішим є острівець неподалік адмінбудівлі Ужгородської міської ради. Нагадує калюжа міні-Морське око, або мініатюрне Синевирське озеро у столиці Закарпаття.

Між іншим, прямо перед сходами у мерію є ще один «басейн». У ньому чиновники навіть можуть помити взуття. Якщо, безумовно, вони ходять на роботу пішки.

Утім найганебнішим місцем Ужгорода є головний басейн – під залізничним мостом, на вулиці Анкудінова. Цю ділянку підтоплює вже десятиліттями.

Після дощу там нерідко виникає транспортний колапс і водії жартують, що це їм «привіт від Ужгорода».

Отже, чекаємо, поки вода на вулицях міста випарується, бо купатися вже прохолодно…

zakarpatpost.net