В Ужгороді біля багатоповерхівок руйнується котельня

Видання zakarpatpost.net здійснило екскурсію у іншу реальність.

На вулиці Одеській, 12 у обласному центрі Закарпаття, напевно, будуть знімати фільм жахів. Декорації для зйомок уже готові. При чому… чекають на кіношників далеко не перший рік. Напівзруйнована, занедбана будівля, що знаходиться в житловому районі біля багатоповерхових будинків і навпроти одного з дитсадків нагадує саме знімальний майданчик у Голівуді… звісно, для фільмування страхітливих епізодів.

Довкола споруди – стихійне сміттєзвалище і аж чотири відкриті люки… Вони частково заросли травою і дитина, яка випадково може опинитися у цьому жахливому місці, може їх не одразу помітити. А каналізаційні колектори досить  глибокі, тож падіння в них може мати досить плачевні наслідки.

Ще цікавіше, що на даху споруди ростуть дерева… і вона чимось схожа на висячі сади Семіраміди… Щоправда, не красою, а самим фактом появи насаджень на покрівлі… та й ростуть чагарники навіть не на стрісі, а на її останках.

Слід зазначити, що споруда аварійна, з неї осипаються цеглини. Усередині – взагалі стає моторошно. Подерті стіни, будівельні матеріали, розкидане сміття, завали, замість підлоги – борсучі нори. Вірогідно, там зараз ночують безхатченки. Та їх зрозуміти можна, адже коли немає рідного даху над готовою, притулком може стати будь-яке приміщення, а от тих, збагнути дії тих, хто довів об’єкт до такого стану – на жаль, важко.

Вікон та дверей на котельні також немає. Чомусь складається враження, ніби між приміщеннями не гуляє вітер, а постійно вирує стихія…

Дивно, як неподалік від проспекту Свободи, майже в серці Ужгорода, може бути такий захаращений і недоглянутий об’єкт…

zakarpatpost.net