Жахливе відео, як помирала собака на Толстого в Ужгороді

Фото і відео в мережі Фейсбук оприлюднив депутат Ужгородської райради Роланд Цебер.

“Те,що у собак більше людяності чим в деяких багатьох людей,я зрозумів ще в дитинстві.Люди називають собак кращим та вірним,відданим другом,але чи є люди кращим другом для собак?!
Це сьогодні,в центрі Ужгорода, в “європейському” містечку на заході України,яка так рветься в Європу!
Не знаю якою (вибачте за слово) гнилою людиною треба бути,щоб таке зробити!Ніхто не має морального права таке робити,якщо Бог створив,воно має жити,собака не винна в тому що є безпритульною!Мені і тепер не по собі,після побаченого!
Побачивши цю собаку я зрозумів що отруїли,відразу визвав ветеринарів на місце.Поки були в дорозі ветеринари які оперативно за 5-7 хвилин прибули,я в аптеці придбав всі ліки і вітаміни які сказали ветеринари купити.За допомогою небайдужих зловили собаку,та дали всі необхідні уколи.Навіть після таких страждань собака встала і побігла далі…Подальша доля тварини мені не відома.
Прошу всіх людей(саме людей,а не тих хто тільки виглядом похожий на людину!!!) не бути байдужими до тварин,на теперішній час є притулки куди можна приводити собак!Прошу допомагати притулкам чи коштами чи кормом для тварин!
А тих нелюдів які подібні речі роблять,прошу цього не робити,тому що це вам якимось чином вернеться…Краще зателефонуйте в притулок щоб забрали собаку,якщо уже так вам заважає!Або напишіть мені і я про це подбаю.
Сьогодні я прийняв рішення більше допомагати безпритульним тваринам, обов”язково зв’яжусь із притулком для собак “Барбос”, домовимся про розширення і допомогу для притулку.
На кінець всього написаного можу тільки цитувати Т.Г.Шевченка : “Схаменіться! будьте люди, Бо лихо вам буде”, написав пан Роланд.

zakarpatpost.net