Начальника Мукачівського військового полігону схопили на хабарі

 Сьогодні, 11 березня, співробітники прокуратури Закарпатської області та управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки Нацполіції України викрили при одержанні другого траншу хабаря у 7 тисяч гривень військовослужбовця-посередника, який мав передати кошти начальнику Мукачівського військового полігону 128-ї окремої гірської піхотної бригади, повідомлять zakarpatpost.net у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Усього ж військовий начальник вимагав від закарпатця 8 тисяч гривень за незаконний відпуск з полігону лісопродукції,. Попередньо встановлено, що вказані кошти начальник Мукачівського військового полігону вимагав та одержав від мешканця Закарпатської області відпуск із полігону лісопродукції без оформлення у встановленому порядку документів, без оплати їх вартості та оформлення товаротранспортних документів.

Для вчинення вказаного злочину капітан залучив іншого військовослужбовця, який виступав у ролі посередника і сьогодні був затриманий. Дії військового капітана кваліфікували за ч. 3 ст. 368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про затримання військового у порядку ст. 208 КПК України.

zakarpatpost.net

One thought on “Начальника Мукачівського військового полігону схопили на хабарі

  • 11.03.2017 at 15:32
    Permalink

    Скука.

Comments are closed.