На Тячівщині місцеві мешканці самі зловили злодіїв

Тячівським правоохоронцям місцеві мешканці в смт. Буштино самі передали двох викрадачів труб з приватної території, інформує zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

29 березня на службу «102» звернувся житель смт. Буштино Тячівського району та повідомив про те, що він зі своїм товаришем спіймали двох чоловіків, які намагалися вкрасти труби з новобудови. Слідчо-оперативній групі на місці події заявник пояснив, що з неогородженої території неодноразово зникали різні дрібниці, проте до поліції він не звертався. Цього разу прийшовши на місце будівництва зі своїм другом, житель Буштина побачив двох чоловіків, які виносили з будинку металеву трубу довжиною 3,7 м та діаметром 22 см, вартістю 5 тисяч гривень. Викрадачів було затримано на місці.

Поліція встановила, що чуже майно намагалися привласнити 51 та 47-річний місцеві мешканці. За фактом розпочато кримінальне провадження, що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваних.

zakarpatpost.net