Керівник Закарпатської ДФС подякував правоохоронцям за «лікування від корупції»

Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко прокоментував вчорашнє затримання на хабарі співробітників управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС, передає zakarpatpost.net із посиланням на повідомлення прес-служби ДФС у Закарпатській області.

«Для ефективної боротьби із корупцією необхідна злагоджена та конструктивна робота всіх уповноважених органів. Наразі така взаємодія є, і вона дає результат. Тому я завдячую правоохоронним органам, зокрема спецпідрозділу «К» УСБУ та прокуратурі в Закарпатській області, які допомагають нам «лікувати» ДФС від корупції тут на місцях. Ми постійно співпрацюємо, ведемо моніторинг ситуації, здійснюємо профілактику, попереджуємо та застерігаємо працівників», – зазначив Олексій Петріченко.

Також керівник відомства повідомив, що на початку цього тижня виконання обов’язків керівника управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області покладено на нову особу.

«Він організує роботу і зробить все, щоб подібні факти, які псують честь державного службовця, честь працівника фіскальної служби, більше не повторювалися», – підкреслив Олексій Петріченко.

zakarpatpost.net