Найсильніших серед наймолодших визначали в Ужгороді. ФОТО. ВІДЕО

Сьогодні, 8 травня, у Боздоському парку у рамках «Майся Фесту» відбувся перший Чемпіонат міста по перетягуванню канату між командами дитячих садочків, передає zakarpatpost.net.

Участь у змаганнях взяли вихованці семи дошкільних навчальних закладів. Кілька сотень учасників, їх наставників, батьків та вболівальників утворили чи не наймасовішу локацію фестивалю.

І хоч спортсменам було всього по 5-6 рочків, все було по-дорослому – настанови тренерів, командна форма, тренування і розминки… До початку змагань діти вправно ганялися за гігантськими мильними бульбашками, танцювали і досить активно проводили час на свіжому повітрі.

Тут такі емоції!

Publié par Майся фест sur lundi 8 mai 2017

Відео з офіціної сторінки “Майся Фест” у Facebook

Самі ж змагання принесли і радість перемог, і сльози поразок. Але діти здатні бачити в усьому позитивні сторони. Тому навіть ті, хто програли, все одно залишалися у доброму гуморі, тим більше, що усі учасники отримували приємні подарунки від організаторів.

«Сьогодні перемагає дружба!», – зазначили хлопці з команди НВК «Первоцвіт». Дружба і стала запорукою такої злагодженої роботи усіх дитячих команд.

zakarpatpost.net