Чи посадять двох ужгородців, які 20 квартир «обчистили»?

Двом ужгородцям, які підозрюються у систематичних крадіжках чужого майна, поєднаних із проникненням у житло, рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це zakarpatpost.net повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що в ніч з п’ятниці на суботу (з 19 на 20 травня) квартирні крадії через балконні двері проникли до квартири, розташованої на другому поверсі багатоквартирного будинку на вулиці Челюскінців, звідки таємно викрали матеріальні цінності. Також у прокуратурі повідомляють, що протягом минулого та поточного років ці чоловіки були причетні до вчинення понад 20 аналогічних крадіжок, поєднаних із проникненням до квартир місцевих мешканців. Підозрювані виносили з помешкань ужгородців гроші, ювелірні вироби, техніку, побутові прилади та інші товарно-матеріальні цінності.

Санкція ж статті (ч. 3 ст. 185 КК України), яку інкримінують серійним крадіям, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

zakarpatpost.net і надалі стежитиме за перебігом цієї резонансної справи, постраждалими у якій є мінімум зо два десятка наших земляків.

zakarpatpost.net