Якою буде сьогодні, 3 грудня, погода на Закарпатті. Яким буде літо?

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє, але все одно сніжитиме.

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 4 тепла. Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Удень очікується дрібний дощ зі снігом, ввечері – сніг.

У Мукачеві вночі буде 0, удень – 5 тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний сніг йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня розпочнеться дощ зі снігом, який посилиться ближче до вечора.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 0, удень – 5 тепла. Весь день буде хмарним. На зміну сильному мокрому снігові, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сильний сніг.

У Волівці – 4 морозу уночі і  2 вдень із позначкою мінус. Протягом дня погода буде похмурою. Вранішній дрібний сніг удень посилиться і продовжуватиме йти до самого вечора.

У Сваляві вночі до 2 морозу , вдень – 2 градуси тепла. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі очікується дрібний сніг. Вранці – без опадів. Удень він піде знову, але вже сильніше, і продовжиться до пізнього вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна –  3 градуси тепла. Протягом усього триматиметься хмарна погода. На зміну сильному мокрому снігові, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сильний сніг.

У Перечині – вночі 1, удень – 4 тепла. Весь день буде хмарним. Уночі очікується дрібний сніг. Вранці – без опадів. Удень йтиме дрібний дощ зі снігом, який ввечері зміниться сильним снігом.

У Берегові – вночі 0, удень – 5 із позначкою плюс.  Протягом буде триматися хмарна погода. На зміну дрібному мокрому снігові, який розпочнеться після обіду, ввечері прийде сніг.

У Виноградові – 1 вночі, удень – 5 градусів із позначкою плюс. Сильний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на дощ зі снігом.

У Міжгір’ї – уночі – 4, вдень – до 0. Дрібний сніг йтиме вночі, але ще до приходу ранку повинен закінчитися. У другій половині дня він відновиться з більшою силою і йтиме до пізнього вечора.

У Рахові буде уночі -4 вдень температура підніметься до мінус 2 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний сніг, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає.

3 грудня вшановується пам’ять святителя Прокла. Особливою проблемою колись часи були дороги, оскільки суха осіння погода вже закінчилась, а санний шлях ще не налагодився, говорили: “Матінка зима ще снігом дороги не припекла”, “Не чекай цього дня від дороги пуття”. За погодою 3 грудня наші пращури передвіщали погоду на 3 червня — якщо піде сніг, то через півроку буде дощ.

zakarpatpost.net