Закарпатську ОДА захопили чорти?

Півтисячі дітей з усіх районів Закарпаття взяли участь у запаленні вогнів головної ялинки області у День святого Миколая, 19 грудня.

Діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених та багатодітних родин провели цей день в обласному центрі.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Малеча переглянула театральну виставу, для дітей організували святковий обід. Кульмінацією гостювання в Ужгороді стало запалення вогнів на ялинці на площі Народній перед будівлею облдержадміністрації.

Гостей видовищного свята розважали театралізованою грою зі святим Миколаєм та янголами у виконанні акторів обласного академічного театру ляльок. Студенти музичного коледжу ім. Д. Задора та Ужгородського коледжу культури і мистецтв провели з дітьми інтерактивні рухливі ігри. З днем святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами присутніх привітав заступник голови ОДА Олександр Петік, – повідомила прес-служба Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, оздоблюють головну ялинку області півтисячі  прикрас та понад півтори тисячі лампочок. Цьогоріч біля ялинки розташовано традиційний український вертеп. Композиція ручної роботи, яку виготовили люди з обмеженими можливостями – члени ГО «Паралельний світ».

Ялинка стоятиме на площі Народній традиційно до завершення свят.