Якою буде сьогодні, 23 грудня, погода на Закарпатті. Дощитиме, чи прийде в гості заєць?

Сьогодні на Закарпатті все ще сніжитиме, проте буде ще трохи тепліше.

В Ужгороді вночі буде -1, удень – 2 градуси тепла. Нічний дрібний сніг до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дощ зі снігом.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде -1 удень – +2. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ зі снігом, який до вечора стане ще сильнішим.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 0, удень – +2. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, вдень і ввечері – дрібний дощ.

У Волівці – -2 уночі і  +1 вдень. У першій половині дня очікується дрібний сніг, який після обіду може посилитися. Ввечері на зміну йому прийде дрібний дощ.

У Сваляві вночі -1, вдень – +1. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, вдень і ввечері – дрібний дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна –  +1. Уночі очікується дрібний сніг. Вранці – без опадів. Удень знову піде дрібний сніг, який ближче до вечора може посилитися.

У Перечині – вночі -1, удень – +2. Уночі очікується дрібний сніг. Вранці – без опадів. Удень йтиме дрібний дощ зі снігом, який ввечері зміниться снігом.

У Берегові – вночі – 0, удень – +3.  У другій половині дня очікується дрібний дощ зі снігом, який йтиме до самого вечора.

У Виноградові – -5 вночі, удень – 2 із позначкою плюс. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ зі снігом, який до вечора стане ще сильнішим.

У Міжгір’ї – уночі  -4, вдень – -1. Увесь день йтиме сніг і до вечора він досягне найбільшої сили.

У Рахові буде уночі -7 вдень температура підніметься до -4 градусів. Вранці розпочнеться дрібний сніг, і протягом усього дня поступово посилюватиметься.

23 грудня вшановується пам’ять мучеників Мини, Єрмогена і Євграфа. Якщо цього дня іде дощ, то в давнину вважали, що і вся весна буде такою ж дощовою. Подальшу погоду визначали ще і за допомогою лісового гостя — зайця: якщо зайці приходили в сад, то зима обіцяла бути суровою.

zakarpatpost.net