АНОНС. Чому закарпатські жінки б’ють чоловіків?

Терпіти її знущання вже не було сил. Це не жінка, а «граната», яка будь-коли може вибухнуть.

Хоча представниць прекрасної половини називають слабкою статтю, не завжди жінки є й слабкими. Правда, інколи свою силу вони застосовують не за призначенням, а пускають у хід кулаки і намагаються «приборкати норовливих» благовірних. Звичайно, такі дії їм не на користь, однак випадків фізичного насильства над сильною половиною з боку дружин більш ніж достатньо…

Дружину на… перевиховання

Катерина Фетько (з етичних міркувань імена дійових осіб у матеріалі замінено) часто зчиняла в сім’ї скандали. Кожного разу, коли Василь затримувався на роботі, погрожувала вчинити так само. Крики і сварки були звичайним явищем у родині. Маленький п’ятирічний Сашко, який був свідком бурхливих з’ясовувань стосунків між батьками під час подібних «дебатів», завжди плакав. Утім хлопчикові ставало ще гірше, коли мати брала в руки посуд і… починала лупцювати батька. Нерідко підключала і кухонну «артилерію» – чарки, тарілки, склянки… які кидала на підлогу, аби заспокоїти нерви. Василь все це терпів, поки міг, а далі вирішив розлучитись. Син залишився з матір’ю.

Проте одній прогодувати Сашка Каті було нелегко, тому вона вирішила поїхати на заробітки в Росію, а дитину залишити на подругу. Та чужа жінка не особливо переймалася вихованням малюка, хлопчик страждав від відсутності уваги, інколи недоїдав. Якось, побачивши батька із подвір’я садочка, він почав його кликати. Розповів, як йому погано, що матері немає. Василь негайно забрав дитину до себе і звернувся до суду із заявою про позбавлення колишньої дружини батьківських прав.

Катерина, коли про все довідалась, негайно приїхала додому. Щодня вона зчиняла Василеві скандали, сина забрала і навіть… спалила всі документи на хату Василя, яку він отримав у спадок від покійних батьків.

– Терпіти її знущання вже не було син, – каже чоловік. – Це не жінка, а «граната», яка будь-коли може вибухнути. На сина вона впливала погано, хлопчик також ставав дедалі агресивнішим. Як я не намагався «загладити» конфлікти, завжди все закінчувалось кулаками. Сам же я її ніколи не бив.

Слід зазначити, що лупцювала Катерина не тільки Василя, але й Сашка. Хлопчик боявся її й намагався уникати зустрічей, волів знаходитись у одному помешканні з батьком.

Як пояснила ситуацію жінка? Які ще траплялися випадки побиття дружинами чоловіків? Хто в цьому винен?

Про це та інше читайте у свіжому номері закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

У продажу від 2 лютого.

zakarpatpost.net