Москаль: приймаю усіх: лівих, правих, активістів, навіть міських божевільних

Про це він заявив під час інтерв’ю сайту Укрінформ.

– Геннадію Геннадійовичу, ви постійно в топ-рейтингах голів ОДА країни — за різними версіями. За що так люблять Москаля?

– Ну, я ж сам ці рейтинги не складаю. І це ще не значить, що люблять… Одна з причин — моя відкритість. Це принцип, я за ним працюю як тут, на Закарпатті, так і, до прикладу, на Луганщині. За часів мого керівництва цивільною адміністрацією ми щосуботи були на передовій, розвозили продукти харчування, шифер… Я ходив без охорони, і люди дивувалися, а вже після мене всі керівники ходили з 10-20-ма автоматчиками — на що я одразу сказав, що це є велика дурниця, бо сьогодні війна ведеться не автоматами, а “градами”, “смерчами”.

– А у вас тут зараз скільки охоронців на Закарпатті?

– Немає. Ви ж пройшли в приймальню спокійно — хіба хтось про щось спитав? Внизу стоять співробітники цивільної охоронної фірми, які відповідають за порядок у будівлі, щоб, наприклад, вночі хтось не заліз, картину не вкрав… Але зараз, у робочий день, будь-хто може сюди зайти і ніхто не має права спитати куди він, до кого і нащо. Я скасував узагалі приймальні дні: приймаю візитерів у міру надходження. Часом приходить сто чоловік, часом – 50, часом півсела, у кожного свої проблеми. Приймаю усіх: правих, лівих, активістів, навіть міських божевільних. У мене часом відчуття, що вони просто йдуть поговорити з Москалем, бо у ході зустрічі забувають узагалі, за чим прийшли.

zakarpatpost.net

One thought on “Москаль: приймаю усіх: лівих, правих, активістів, навіть міських божевільних

  • 17.08.2018 at 15:29
    Permalink

    Как мы в Станице Луганской скучаем за Москалем!!!!!Долгих лет ему жизни. Возвращайтесь на Луганщину!

Comments are closed.