Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 9 вересня

День на Закарпатті був багатим на події.

Закарпатки просять намалювати родимки на обличчі, надати кольору соскам, об’єму губам та зробити 6D брови, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

«Не хочу макіяж, хочу татуаж!» – каже  все більше дівчат, навіть не замислюючись над тим, що це  таке. Перманентний макіяж – це зручно, бо не потрібно щодня фарбувати очі, губи, брови, але якщо він зроблений невдало, то позбутись фарби, введеної під шкіру, непросто. До того ж процедура болісна, дуже  неприємна  і після неї можуть виникнути набряки.

Тож що таке татуаж, скільки він тримається, чим відрізняється від тату, для чого закарпаткам взагалі штучна краса? Про це та інше під час наших «Недільних бесід»  у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» розповіла майстер перманентного макіяжу – татуажу Наталія ШАФРАН.

В День українського кіно, відома ужгородська кіно та театральна актриса привітала режисерів зі святом.
Римма Зюбіна театральна та кіноакторка, громадська активістка. Лауреатка багатьох театральних премій, зокрема двічі лауреатка найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль».

Міжнародне визнання отримав фільм «Гніздо Горлиці», де Зюбіна зіграла головну роль. Нагороди в Індії, Німеччині, Польщі, Болгарії.

«Найкраща акторка» за версією Української Кіноакадемії, лауреат «Золотої Дзиґи» за найкраще виконання головної жіночої ролі Дарини в фільмі «Гніздо Горлиці».

Неймовірно! Ужгородські жаби такі ненажерливі, що хочуть проковтнути не лише маленьких комашок, але й починають полювати на вужів.

Днями журналіст газети «Неділя Закарпатські новини» став свідком незвичної трапези, що відбувалася на березі Ужа.

Досить велика жаба пригледіла собі для обіду молодого вужика. Вона напала на нього і вхопила за хвіст, намагаючись проковтнути.

Розміри плазуна все одно були набагато більшими за жабу і в її шлунку він навряд чи помістився б.

При цьому нещасний намагався вирватися від своєї кривдниці.

4 жовтня в Ужгороді у Драмтеатрі дасть унікальний майстер-клас відома київська рестораторка, бізнес-леді, екс-дружина футболіста Владислава Ващука Маргарита Січкар.

Маргарита є автором п’яти книг із сімейної психології, навчає людей, як стати щасливими, як змінити себе, а разом із тим – і світ довкола себе.

Вона проведе тренінг з самовдосконалення, розповість про секрети успішного життя.

Зокрема, говоритиме про те, як знайти формулу кохання, як бути привабливою завжди, як знайти внутрішню гармонію та залишатися щасливою кожен день.

В Ужгороді останнім часом творяться чудасії. Кипить політичне життя, вирують пристрасті довкола чиновників, не стихають дискусії довкола набережної.

Тож сама природа вирішує вмішатися  і подає сигнали, що попереджають про небезпеку.

Людмила Боднарюк – учителька музичного мистецтва та художньої культури у Виноградівській школі (Закарпатська область), пише УП.Життя.

Дівчина поєднує уроки музичного мистецтва з елементами математики та англійської мови.

Навчає дітей гри на японських дзвониках. Вона розробила спеціальний шифр, завдяки якому діти можуть зіграти практично будь-яку мелодію.

Людмила понад 11 років опікується соціальним проектом для дітей з особливими потребами “Зустріч друзів”, слоганом якого є “Look at me, not my disability” (“Дивись на мене, а не на мою інвалідність”).

Запуск поїзда Мукачево-Будапешт перенесли. В Уряді переконані, що напрямок буде популярним, та тим не менше, запуск постійно відтерміновують

Прямий поїзд із Мукачева до Будапешта планують запустити до кінця 2018 року. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян, повідомляє прес-служба міністерства, пише dt.ua.

“В цьому році, я сподіваюся, ми запустимо нове пряме сполучення Мукачево — Будапешт. Воно вже майже готове до запуску, буде дуже успішним і буде користуватися попитом на ринку”, — заявив Омелян.

zakarpatpost.net