Погода у Закарпатті на сьогодні, 11 вересня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде прохлолодна і пасмурна погода, але без дощів.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +10, удень – +25 градусів.

Погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +10, удень – +24 градуси. Перша половина дня у Хусті буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів.

У Воловці – +9 уночі і  +20 градусів удень. У Воловці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів.

У Сваляві – +9 уночі і  +22 градуси удень. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Сваляві буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме +12, денна – +24 градуси. Вранці у Тячеві небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +10, денна – +25.

Небо у Перечині цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі +7, удень – +23 градуси. Небо, ясне у Великому Березному вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі – +11, удень – +26. День буде хмарним – з самого ранку  небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  +9, вдень – +20 градусів. Вранці у Міжгір’ї небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів.

У Рахові буде уночі +8, вдень температура підніметься до +18 градусів. Протягом усього дня у Рахові погода була похмурою. Без опадів.

11 вересня відзначається свято Усікновення голови пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Івана. День 11 вересня завершує літо: “Іван Пісний прийшов, літо красне відвів”. Цього дня наші пращури слідкували за журавлями: якщо з Івана Пісного журавлі полетіли на південь, то осінь буде короткою, а зима – ранньою.

Народні прикмети на 11 вересня

  1. Якщо на Івана журавлі на південь полетіли, то зима, за прикметами, ранньої буде
  2. Лебедя побачити в небі – до снігу, а гуся – до дощу.

zakarpatpost.net