Уже не лише вакцини від кору, але й інсулін. Скільки можна дайкати від угорців?

Угорці передадуть для Закарпаття 5250 пачок дороговартісного інсуліну

Фонд Угорської екуменічної служби допомоги надає допомогу Україні у вигляді дороговартісних препаратів інсуліну.

Для Закарпатської обласної організації Червоного Хреста України Фонд передає 5250 упаковок інсуліну типу HUMULIN R 100NE/ML OLD INJ PATRON, а також типу HUMALOG MlX 50 100E/ML SZ I PATR загальною вартістю 39,3 мільйонів форинтів, повідомляє zik.ua.

Попередня допомога Угорського уряду надійшла на початку 2017 року у вигляді 20000 доз вакцини проти кору, паротиту, краснухи (MMR) для Закарпатської обласної організації Червого Хреста України, а також на початку 2018 року у вигляді 8000 доз вакцини проти кору.

У травні надійшло 21 600 доз п’ятикомпонентної вакцини (комбінована дифтерія, правця, ацелюлярний кашлюк, Haemophilus influenzae b та інактивована поліовасканова, первинна імунізація та бустерна вакцинація), а також 15000 доз вакцини проти кору-епідемічного паротиту-краснухи (M-M-RVAXPRO). В листопаді цього року 10376 доз 4-компонентної вакцини проти дифтерії, правцю, коклюшу та епідемічного поліомієліту (Tetraxim) загальною вартістю 50 мільйонів форинтів вже було передано Закарпатській обласній організації Червоного Хреста України, – повідомляють в Генеральному консульстві Угорщини у м. Ужгород.

zakarpatpost.net