Справили потребу у VIP залі на підлогу та в стакани, наплювали в тарілки. Як закарпатці мстилися конкурентам. ВІДЕО

У Рахові працівники одного ресторану вчинили погром у іншому

Фото та відео бійки у ресторані Баварія в центрі Рахова опублікував користувач @Vasyl Berkela.

Василь Беркела: «Хочемо вам розказати з якою не приємністю ми зіткнулися і показати та прославити “великих поварів” які працюють в Рахові у колибі Підкова щастя… “Великі поварі” прийшли в кафе Bavaria їсти (бо самі напевно не можуть собі приготувати), з самого початку вели себе зухвало та агресивно з офіціантами, їм бачте не сподобався асортимент страв і вони грубили та принижували дівчат офіціанток.

Потім все таки вибравши шось з меню та чекаючи страву зробили дію яка в голові не вкладається… Насцяли (!!!) в VIP залі на підлогу та в стакани, а в кінці трапези все недоїдене порозкидали по столу і наплювали і нашмаркались в тарілки.»

Після цього, за словами користувача, відвідувачі вчинили бійку у закладі. Вгамувати їх зміг тільки викликаний наряд Поліція Закарпатської області. Наразі молодиків затримано.

zakarpatpost.net

У Рахові працівники одного ресторану вчинили погром у іншомуФото та відео бійки у ресторані Баварія в центрі Рахова опублікував користувач @Vasyl Berkela. Василь Беркела: «Хочемо вам розказати з якою не приємністю ми зіткнулися і показати та прославити "великих поварів" які працюють в Рахові у колибі Підкова щастя… "Великі поварі" прийшли в кафе Bavaria їсти (бо самі напевно не можуть собі приготувати), з самого початку вели себе зухвало та агресивно з офіціантами, їм бачте не сподобався асортимент страв і вони грубили та принижували дівчат офіціанток.Потім все таки вибравши шось з меню та чекаючи страву зробили дію яка в голові не вкладається… Насцяли (!!!) в VIP залі на підлогу та в стакани, а в кінці трапези все недоїдене порозкидали по столу і наплювали і нашмаркались в тарілки.»Після цього, за словами користувача, відвідувачі вчинили бійку у закладі. Вгамувати їх зміг тільки викликаний наряд Поліція Закарпатської області. Наразі молодиків затримано.

Publiée par Рахів. Новини, оголошення, вакансії sur Vendredi 30 novembre 2018