Сайт zakarpatpost.net стрімко стає лідером закарпатського Інтернету

zakarpatpost.net всього трохи більше ніж за рік активної роботи вирвався на лідируючі позиції в Інтернеті.

За рейтингом bigmir серед українських сайтів зараз ми уже на престижному на сотому місці, а серед закарпатських – на шостому. Це свідчить про те, що сайт надзвичайно популярний. Усього за кілька місяців ми піднялися на 43 позиції.

Нас читають по всій Україні та у світі. Матеріали  zakarpatpost.net передруковують італійські, угорські, чеські, польські, російські, навіть американські сайти, інформаційні агентства, перекладають іншими мовами. Наші публікації найчастіше з усіх закарпатських видань цитують такі провідні сайти як «Новое время», «Українська правда», «Обозреватель», «Сегодня» та інші,  навіть Вікіпедія.

Спільно з газетою «Неділя Закарпатські новини» сайт zakarpatpost.net постійно розвивається, вдосконалюється. До нас часто звертаються із різними пропозиціями центральні телеканали, телефонують, цікавляться подіями в області, просять допомогти зв’язатися  з героями наших публікацій,  запрошують зніматися в програмах та сюжетах.

Наші фотографії розходяться по всьому світу. Їх переглядає багатомільйонна аудиторія. Вони унікальні і ексклюзивні, більшість із них стають легендарними і їх використовують для ілюстрацій як  відомі сайти, так і користувачі соцмереж.

Дякуємо читачам за віру в нас і підтримку нашої щоденної роботи заради кожного з вас.

zakarpatpost.net