Мар’яна Кравчук: «Неділю» раджу читати всім, бо тільки у ній можна знайти справді ексклюзивні матеріали»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Мар’яна Кравчук,  головний редактор газети  «Закарпатські оголошення»

Завжди, коли беру до рук газету «Неділя Закарпатські новини», спочатку переглядаю сторінки домашньої кулінарії, здоров’я та корисних порад. А віднедавна на шпальтах видання ще й з’явилися анекдоти закарпатською говіркою. Читаємо їх і сміємося всією родиною. Також люблю аналітичні матеріали, подобається  дізнаватися більше про минуле нашого краю. Особливо мені до душі рубрика «Цікаві місця». Не може нікого залишити байдужим і сторінка «Кримінальне Закарпаття», де описано найрезонансніші злочини, що трапляються в області.

Газету «Неділя Закарпатські новини» раджу читати всім, бо тільки у ній можна знайти справді ексклюзивні матеріали на теми, які піднімаються вперше в області, є й дуже відверті. Подобається щира подача текстів та смілива позиція авторів.  Також добре, що в газеті подано розлогу програму передач, є новини з життя зірок та багато інших цікавинок.

На майбутнє колективу редакції та всім дописувачам щиро хочеться побажати легкого пера, натхнення, тримати завжди руку на пульсі часу, а також матеріального благополуччя та успіхів. Хай таких ювілеїв буде ще дуже-дуже багато, а газета й надалі стає ще популярнішою та ще кращою.

zakarpatpost.net