Чи відпустять? Нині – суд над екс-головою Перечиньської РДА, що збив на смерть двох жінок. ВІДЕО

Депутати пропонують суду взяти колишнього чиновника на поруки.

Засідання у справі колишнього голови Перечинської РДА Віктора Олефіра розпочалося у Перечинському районному суді. Прокурор Олександр Андришин клопоче про продовження підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

Депутати Перечинської ради клопочуть про те, щоб взяти Віктора Олефіра на поруки.

Нагадаємо, що раніше чиновника, що п’яним збив двох жінок посереди ночі, Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді двох місяців тримання під вартою без можливості внесення застави.

Адвокат Олефіра просив підопічному обрати лояльний запобіжний засіб – домашній арешт, мовляв, із місця ДТП він не втікав,  у вчиненому щиро розкаюється і готовий співпрацювати зі слідством.

Відео із зали суду оприлюднила телекомпанія  UA: Закарпаття

 zakarpatpost.net

Засідання у справі колишнього голови Перечинської РДА Віктора Олефіра розпочалося у Перечинському районному суді

Засідання у справі колишнього голови Перечинської РДА Віктора Олефіра розпочалося у Перечинському районному суді. Прокурор Олександр Андришин клопоче про продовження підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави. Депутати Перечинської ради клопочуть про те, щоб взяти Віктора Олефіра на поруки.Нагадаємо, вночі 13 липня, Віктор Олефір на своєму автомобілі скоїв наїзд на двох жінок. Одна з них померла в Перечинській лікарні тієї ж ночі, інша – наступного дня в Закарпатській обласній лікарні. Доведено, що Віктор Олефір був у стані алкогольного сп'яніння: на одному із засідань суддя Ужгородського міськрайонного суду Ірина Шепетко це підтвердила. Тоді суддя обрала підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Publiée par UA: Закарпаття sur Vendredi 1 février 2019