АНОНС. Як розвивається проституція на Закарпатті

Ціни на наших дівчат коливаються від 50 до 2700 гривень 

В обласних центрах України процвітає секс-туризм. Послугами повій виявляють бажання скористатися не лише закарпатські заробітчани, які звикли до того, що в багатьох країн Європи проституція є легальною і можна абиколи сходити в бордель, але й заможні клієнти, які бажають втіх. Нещодавно багато видань писали про те, що Львів перетворився на центр українського сек-туризму.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Туди в пошуках швидкої і недорогої любові все частіше почали приїжджати  цілими компаніями туристи з Польщі, Білорусі, Туреччини, Німеччини і навіть США. Самі львів’яни переконані, що одна половина з тих, хто їде до міста – поціновувачі архітектурних родзинок та любителі фестивалів, а інша – саме навідується для інтимних розваг, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для

Повії, на виїзд!

На Закарпатті, що багато чим відрізняється від Львова, і ситуація дещо інша. Ужгород не став українською столицею проституції лише через те, що в нас здебільшого дівчат відправляють для заняття найдавнішою професією за кордон. Та й так багато ВІП-клієнтів, як у Львові у нас немає. Тож доцільніше дівочій красі знайти застосування у сусідів, ніж вдома. Однак до цієї теми ми повернемося згодом.

А зараз поговоримо про більш розповсюджений вид проституції – закордонні «заробітки».

У травні цього року до редакції zakarpatpost.net звернулася дівчина з Ужгородського району. Вона просила видалити з сайту інформацію Державної прикордонної служби України про затримання на пункті пропуску Малі Селменці двох підозрілих чоловіків, які намагалися вивезти до Словаччини 18-річну закарпатку. Юнку відпустили, бо вона вигадала історію про те, що молодики хотіли записати на неї автомобіль на єврономерах, хоча насправді мета поїздки за кордон була зовсім іншою. Тож дівчина боялася проблем та й за фото, на якому хоч і було замальовано обличчя, її за статурою та волоссям могли впізнати рідні та знайомі.

У тому ж таки травні поліція Закарпаття повідомила, що також на пункті пропуску «Малі Селменці» на Ужгородщині правоохоронці затримали групу, що готувала молодих дівчат до переправлення за кордон для сексуальної експлуатації. Чоловіки мали намір переправити п‘ятьох закарпаток віком від 21 до 23 років для працевлаштування до будинків розпусти.

Де повії дешевші – на Закарпатті чи за кордоном? Чи є в нашоій області сес-туризм? Скільки коштують ВІП-повії?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 лютого.

zakarpatpost.net