Гороскоп на тиждень. 22 – 28 квітня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 22 по 28 квітня – спадаючий місяць. В цей час не рекомендується починати нове. Погано піде професійне навчання, а отримані знання можуть не знадобитися. Може бути плутанина з документами, помилки, помилки. Майже весь тиждень небажано робити великі покупки, особливо варто утриматися від придбання комп’ютерів, офісної техніки, телефонів, телевізорів, засобів пересування. Техніка може швидко вийти з ладу або виявитися з дефектами, які не вдасться помітити вчасно; в даний період люди більш неуважні й часто втрачають важливі деталі. Не варто влаштовуватися на роботу, реєструвати бізнес, відправляти поштою цінні речі і документи, які можуть затриматися в дорозі або зовсім загубитися. Але можна і навіть потрібно завершувати розпочаті справи і наводити в них порядок, відновлювати ділові стосунки зі старими партнерами, ремонтувати техніку, що вийшла з ладу. В цей тиждень відповідальність і дисципліна допоможуть уникнути хаосу в справах, а консервативність і недовіру до нового підуть тільки на користь.

 ОВЕН

Це відмінний період для відпочинку з друзями. Вам зараз просто необхідно розслабитися, особливо якщо настрій вам зіпсували події на роботі. Друзі допоможуть вам відволіктися від сумних думок і отримати незабутні враження. Гроші для відпочинку у вас є. отже на віихідні вирушайте в дорогу. А там – можливі нові цікаві знайомства.

ТЕЛЕЦЬ

Впевненість в своїх силах підкріпиться тим, що ви відчуєте підтримку і повагу оточуючих. Ви з задоволенням можете виконувати соло на нарадах і різних заходах, ділитися своїм досвідом з менш досвідченими співробітниками. На вас чекає тиждень, коли доведеться виступити в ролі вчителя для колег або друзів. Від вас проситимуть поради. У стосунках із коханою людиною все буде без особливих сплесків пристрасті. Зате мирно.

БЛИЗНЮКИ

Вас може нервувати буквально все навколо – нововведення на роботі, поведінка оточуючих. А новини, навіть якщо вони безпосередньо з вами не пов’язані, можуть викликати переляк. Тримайте себе в руках і намагайтеся знаходити в житті позитивні моменти. Хоч грошовий куш ви не зірвете, але гроші до вас приходитимуть. Можливе укладення одразу кількох вигідних угод. Щоправда, дивіденди матимете не одразу, доведеться трохи зачекати.

РАК

У ваших стосунках присутні і флірт, і взаєморозуміння, і прихильність. Проблема лише в тому, що зараз ні ви, ні ваш партнер не хочуть брати на себе нових зобов’язань і нести відповідальність за сім’ю. Що ж, зате це теж взаємно! Однак між вами пануватиме мир та гармонія. Крім того, матеріальний стан почне суттєво покращуватися.

ЛЕВ

Мабуть, це найбільш  нудний період протягом останнього часу. Ви будете зайняті роботою, домашніми клопотами. Але робити все станете механічно, на автоматі – ваші думки будуть далеко. Осьливих фінансових бонусів не очікується, так що працюватимете ви не особливо натхненно. Що ж, трапляється і таке. Це ж життя! Не завжди все виходить гладко. Приділіть увагу своєму здоров’ю – занепад сил може бути причиною захворювання.

ДІВА

Романтичні стосунки між вами і вашим шанувальником будуть розвиватися дуже бурхливо. Не встигли познайомитися, як уже плануєте спільне майбутнє, думаєте про сім’ю та дітей. Але ви, швидше за все, будете ставитися до цього роману досить легковажно. Придивіться до людини, що поруч із вами, можливо це – доля. Грошей на цьому тижні заробити багато не вдасться, зараз час зовсім для іншого  у вашому житті.

ТЕРЕЗИ

Аспект планет в даний час створить благодатний ґрунт для любові і романів. Зі своїм коханим ви можете зустрітися випадково, але відносини зав’яжуться відразу ж – мало не з першої миті. Ловіть момент. Це – чудова нагода бути поруч із людиною, яка вам потрібна. Однак на вас чекають досить значні витрати. Вийде з ладу побутова техніка, або автомобіль. Тому будьте готові до цього.

СКОРПІОН

Ви будете всіма силами прагнути до того, щоб зберегти те, що вже отримали. Похвальне бажання! На щастя, у вас це вийде. Однак уникайте конфліктів із колегами, вони не завжди дружні до вас, тому гарячкувати зачекайте. А от у стосунках із протилежною статтю вам дуже таланитиме. Довкола буде багато охочих провести з вами час. Вихідні проведіть десь на природі.

СТРІЛЕЦЬ

Значний підйом сил і сплеск енергії на цьому тижні призведе до того, що ви відразу кинетеся в бій за всіма напрямками. І це принесе свої плоди. Ви і в професійних справах досягатимете  успіху, і в особистих – поруч з вами з’явиться вірний шанувальник. Тому можна подумати про спільний відпочинок, відійти трохи від справ.

КОЗЕРІГ

Це час заслуженого відпочинку, релаксу. Ви зможете провести його так, як самі захочете, поїхати туди, куди давно вже мріяли. А що ще краще – у вас буде можливість відправитися в подорож з тими людьми, яких вам приємно бачити поруч із собою. Однак відпочинок-відпочинком, а про роботу також не треба забувати, бо гроші вам завжди потрібні. Тому не дуже розсслабляйтеся.

ВОДОЛІЙ

У когось проблеми, трагедії, руйнуються долі, а у вас – все благополучно. На тлі чужих бід ви відчуваєте себе якось дивно. Водолії від природи недовірливі, і весь тиждень будуть насторожі – на всякий випадок, щоб не упустити момент, коли треба хвилюватися. Але робити цього не варто, бо у вас все повинно бути не просто добре, а чудово. Вам таланитиме і у фінансових питаннях, і радуватимуть рідні, і кохана людина.

РИБИ

Начальник побурчить і заспокоївся, а на вашому горизонті знову зійшло сонце – тепле і яскраве. Вірогідні приємні поїздки, незабутні враження, активне спілкування, хвилюючий флірт. З’являться нові друзі та цікаві пропозиції. Не гайте часу, відривайтеся на повну потужність. Зараз дуже сприятливий для цього час. Але пам’ятайте також про здоров’я, не зловживайте спиртним.

zakarpatpost.net